Symposium ´Betrokkenheid of afstand in de oncologische zorg?’

Het jaar waarin we het 10 jarig bestaan vierden werd afgesloten met een symposium voor professionals met de titel: ‘Betrokkenheid of afstand in de oncologische zorg?’ Het was een zeer geslaagde dag. Veel belangstelling, geweldige sprekers en de prachtige Dorpskerk in Abcoude bleek een inspirerende locatie om gedachten uit te wisselen over dit werk op de grens van leven en dood. Dagvoorzitter was mevrouw drs Fenna Postma-Schuit van het IKA. Zij toonde een bijzondere en persoonlijke betrokkenheid bij het onderwerp van de dag en bij het werk van Les Vaux.

Zij eindigde de dag met de constatering dat het onderwerp ´betrokkenheid of afstand´ nog lang niet uitgeput is en opperde de mogelijkheid verder te praten in Les Vaux in Frankrijk.

Wij willen dat graag organiseren. De aankoop van de bus zou een eerste stap kunnen zijn. Belangstellenden voor “gesprekken in het Franse land” worden van harte uitgenodigd te reageren!

Klik hier voor het volledige verslag van het symposium.