Les Vaux op landgoed Noorderheide

Dit jaar hebben we voor het eerst gebruik mogen maken van het landgoed Noorderheide in Vierhouten om een midweek te organiseren voor onze gasten.
Op het landgoed Noorderheide waren de omstandigheden perfect om de week goed te laten verlopen. De omgeving is prachtig, de kamers van het landgoed luxe en comfortabel, en de eettafel was steeds prachtig gedekt met veel oog voor detail. Het eten was heerlijk en gezond, dankzij de liefdevolle kookkunsten van kok, Max, gastvrouw Astrid en gastheer Bas, die steeds bereid waren om bij alles te helpen. Dit varieerde van eieren halen uit het kippenhok tot het voorbereiden van het vuur in de buitenlucht. Niet alleen de gasten voelden zich verwend, ook de therapeuten hebben enorm genoten van deze hulp. Het niet hoeven voorbereiden van de maaltijden maakte dat wij ons volledig konden richten op de gasten. Met grote dankbaarheid kijken we terug op een succesvolle week die voor onze gasten heel belangrijk was omdat het hun een stap verder heeft geholpen in het ingewikkelde proces om kanker een plaats in het leven te geven.
Wij willen graag Stichting Elise Mathilde Fonds hartelijk danken voor de mogelijkheid om op Noorderheide te verblijven. Verder bedanken wij ook Astrid en Bas voor hun geweldig goede zorg en gastvrijheid.