Stichting Roparun steunt Stichting Les Vaux

Stichting Roparun stelt vanuit de opbrengst van de Roparun 2012 een bedrag van 2400 euro ter beschikking aan Les Vaux als bijdrage voor een fornuis en een koffiezetapparaat. Hartelijk dank hiervoor!

De Roparun is een loopevenement van 520 kilometer, waarbij mensen in teamverband een prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Dit gebeurt al jaren onder het motto: Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven.

Op zaterdag 26 mei 2012 gaat in Parijs èn in Hamburg de 21e editie van de Roparun van start. De finish is op 28 mei op de Coolsingel in Rotterdam. De Roparun (www.roparun.nl)  is ontstaan in 1992 en heeft inmiddels ruim 45 miljoen euro opgebracht. Het geld wordt gebruikt voor de ondersteuning van allerlei doelen die te maken hebben met zorg voor mensen met kanker.