‘Gekomen met de dood, vertrokken met het leven’, workshop bij ’t Anker in Mijdrecht door Stichting Les Vaux uit Abcoude

Op dinsdag 20 maart organiseert ’t Anker, inloophuis voor (ex)kankerpatiënten en hun partners in Mijdrecht, een bijeenkomst met Stichting Les Vaux uit Abcoude. Les Vaux organiseert begeleidingsweken voor mensen met kanker en hun naasten in Frankrijk en Nederland, waarbij een programma geboden wordt dat bestaat uit yoga, massage, creatieve activiteiten en gesprekken. Het doel van de weken is tot rust komen na de diagnose en soms zeer zware behandelingen van kanker en zich bezinnen op de toekomst. In de bijna 20 jaar van het bestaan van Les Vaux hebben heel veel mensen door deze weken weer lichtpuntjes in hun leven ontdekt en voor velen heeft het hun leven totaal veranderd, zoals blijkt uit een uitspraak van een deelneemster: “gekomen met de dood, vertrokken met het leven”.
Als u wilt ervaren hoe Les Vaux ook voor u kan werken bent u van harte welkom op 20 maart van 14.30 tot 16.30 uur in Inloophuis ’t Anker – Hoofdweg 85b – Mijdrecht
www.inloophuishetanker.nl
www.lesvaux.nl