Stichting Roparun steunt Les Vaux

Stichting Roparun heeft een bedrag van 4.524.00 euro ter beschikking gesteld aan Les Vaux als bijdrage voor de constructie en inrichting van het zwembad. In de nazomer van 2012 hebben we er al gebruik van kunnen maken en van kunnen genieten.

Heel hartelijk dank hiervoor!

U kunt ons onmoeten op zaterdag 13 oktober bij themadag ‘Hoop en Vrees’ in Zeist

Zaterdag 13 oktober is internationaal uitgeroepen tot ‘Metastatic Breast Cancer Awareness Day’. Een dag voor mensen met uitgezaaide borstkanker en hun naasten. Borstkanker Vereniging Nederland organiseert een themadag “Hoop & Vrees”  

Stichting Les Vaux is die dag aanwezig bij de informatiemarkt

Datum:         Zaterdag 13 oktober 2012

Tijd:             10:00 uur – 17:00 uur

Locatie:        Hotel en conferentiecentrum Woudschoten te Zeist

 

25 tot 30 november – midweek in Fredeshiem bij Steenwijk

Op het buitengoed Fredeshiem bij Steenwijk organiseert Stichting Les Vaux van 25 tot 30 november 2018 een midweek voor mensen met kanker en hun naaste. Het programma bestaat uit groeps- en individuele gesprekken, creatieve activiteiten  en yoga- en ontspanningsoefeningen. De week is ook een beetje vakantie. Er wordt gewandeld in de prachtige bossen, er is een sauna en er worden heerlijke gezonde maaltijden geserveerd. De eigen bijdrage in de kosten voor deze geheel verzorgde midweek bedragen €350, de rest wordt vergoed door de ziektekostenverzekering (ook voor de partner).

Stichting De Abcouder Haringpartij zamelt geld in voor Les Vaux

Stichting De Abcouder Haringpartij organiseert op 20 juni aanstaande een haringpartij voor ondernemers uit Abcoude en omliggende gemeentes. Ook iedereen die Les Vaux een warm hart toe draagt is welkom. Het is een prachtige gelegenheid om te netwerken, maar belangrijker nog om geld bijeen te brengen voor Les Vaux. Les Vaux heeft dat geld nodig om de eigen bijdrage van patiënten voor een week in Les Vaux niet te hoeven verhogen nu de ziektekostenverzekeraars minder vergoeden. Wilt U Les Vaux helpen en houdt U van haring: meldt u aan via de website www.abcouderharingpartij.nl/doneren.

Workshop van Stichting Les Vaux bij inloophuis Debora in Delft

Op maandag 2 april organiseert Debora, inloophuis voor (ex)kankerpatiënten en hun partners in Delft, een bijeenkomst samen met Stichting Les Vaux.
Als u wilt ervaren hoe Les Vaux ook voor u kan werken bent u van harte welkom op 2 april van 10.30 tot 12.15 uur in Inloophuis Debora – Aart van der Leeuwlaan 9 – 2624 PK Delft
www.inloophuisdebora.nl
www.lesvaux.nl