U kunt ons ontmoeten bij inloophuis Debora in Delft op 20 februari 2013

Workshop bij inloophuis Debora  over Stichting Les Vaux

Het is niet altijd makkelijk om te praten over je gevoelens en er zijn maar weinig mensen die echt naar je willen en kunnen luisteren. Toch heb je er behoefte aan. Het helpt je om te praten over de dingen waar je mee zit.

 In deze workshop gaan we kijken naar hoe het met je gaat op een manier zoals we dat in Les Vaux doen. Daar kan uit naar voren komen wat er goed gaat en wat je op dit moment moeilijk vindt in je leven. Dat kan op emotioneel gebied zijn, maar ook op het gebied van werk of relaties. We gaan kijken hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Tot slot zullen we iets vertellen over Les Vaux, waarbij stukjes film worden vertoond.

Je bent van harte welkom op 20 februari a.s. van 10.15 tot 11.45 uur bij Inloophuis Debora – Aart van der Leeuwlaan 9 – 2624 PK Delft