Reacties op het boek ‘De week van je leven’

Eliane en Cees Nagelkerke:
Al lezend zijn wij onder de indruk van wat het boek vertelt.
We waren op de hoogte om zo te zeggen, maar het boek geeft toch op een indringende wijze de volle omvang en betekenis van jullie mooie werk weer. Een perfect handboek voor diegenen die iets soortgelijks willen opzetten, maar de speciale betekenis die jullie geven aan het verband tussen lichaam en geest, gesitueerd in het landschap, doet het boek daar ver bovenuit stijgen. Inderdaad, ernstig ziek worden betekent ook geïnterneerd worden in de troosteloze, deprimerende ruimten, waarmee de zorg zich doorgaans graag verbindt.
In jullie boek wordt de helende betekenis van landschap en ruimte opnieuw ontdekt en met veel succes ingezet. Het is een prachtig boek geworden, waarmee jullie onvermoeibare inzet en de kracht van de ideeën een indringende vorm krijgen.

Heleen van Kuijeren:
Ik heb het boek gelezen en wat is het een prachtig boek geworden!
Zo’n mooie en zorgvuldige beschrijving van de processen die tijdens een gastenweek in Les Vaux plaatsvinden; het heeft me ontroerd. En de titel van het boek doet de aanpak alle eer aan, want wat geven jullie je gasten een waardevolle belevenis en herinneringen voor de rest van hun leven mee. Alleen al het lezen heb ik ervaren als balsem voor de ziel; dat zal voor de deelnemers wel helemaal zo voelen als ze terug naar huis gaan.

Truus Kroeze:
Wat een mooi boek hebben jullie geschreven. Helder, to the point en met veel gevoel. Compliment! Zal een hele klus zijn geweest.
We leggen het in de wachtkamer als inkijk exemplaar, kan meer patiënten motiveren om voor Les Vaux te kiezen indien nodig.

Josien Enklaar:
Ik ben onder de indruk van het boek over Les Vaux. Wat een indrukwekkend levenswerk!
Met het boek in de hand is het fijn om deze plek aan te bevelen.