Klussen, Klussen, Klussen

overkapping_1.jpg

Er blijft veel te doen in Les Vaux. Het voorzieningenniveau kan nog steeds verbeterd worden en er is veel onderhoudswerk. Helaas kon er het afgelopen jaar geen werkweek georganiseerd worden, er was geen aanbod van vrijwilligers. Ondanks dat is er een hoop gebeurd. Het belangrijkste project was het maken van een extra begeleiderkamer, waardoor elke begeleider een eigen ruimte en voldoende privacy heeft. Een ander project was het maken van een overkapping aan de zuidzijde. Er kan nu toch buiten gegeten worden, ook als het regent. En het staat nog leuk ook. Een grote onderhoudsklus was het vernieuwen van het plafond van de hal in het ‘grote’ huis. Door de ijzige koude (-20 graden) was een waterleiding gesprongen en moest het plafond worden afgebroken om de leiding te kunnen repareren. Van de gelegenheid is gebruik gemaakt om ook de wanden te renoveren en een halletje voor het toilet te maken.
Voor het komend jaar, 2006, hebben we de toezegging van de Abcouder groep, die ons al meerdere keren heeft geholpen, om weer te komen klussen.
Wie verder wil komen helpen is van harte welkom!