Symposium “Zorg voor de ander, zorg voor jezelf” 20 maart 2009

Symposium "Zorg voor de ander, zorg voor jezelf"

Datum: Vrijdag 20 maart 2009
Tijd: 10.00 – 18.00 uur
Locatie: Dorskerk – Abcoude

Ter gelegenheid van ons 15-jarig bestaan organiseren wij op 20 maart 2009 een symposium met als actueel thema: Zorg voor de ander, zorg voor jezelf. Tijdens het symposium wordt veel aandacht besteed aan de hulpverlener. Op dit moment werken wij hard aan de definitieve samenstelling van het programma. Tijdens de ochtend zal een aantal lezingen bijdragen aan onderwerpen als humor in de zorg, omgaan met lijden en dood, time management en tijdsbeleving. Gedurende de middag staan 10 praktijgerichte workshops op het programma.

Wilt u nader geinformeerd worden over het definitieve programma? Stuur een email naar info@lesvaux.nl

Dit symposium wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van Weleda en Astra Zeneca Oncologie