workshop Nieuw Vennep

1 november 2019 – 13.30 – 15.30

Workshop – Hoe gaat het met jou?

Inhoud van de workshop

We zijn niet gewend om te praten over hoe het werkelijk gaat, en er zijn maar weinig mensen die willen en kunnen luisteren naar hoe het met je gaat. Toch heb je er behoefte aan. Het helpt je om te praten over de dingen waar je mee zit.

In deze workshop gaan we kijken naar hoe het met je gaat, op een manier zoals we dat in Les Vaux doen. Daar kan dan uit naar voren komen wat er goed gaat en wat je op dit moment moeilijk vindt in je leven. Dat kan op emotioneel gebied zijn, maar ook op het gebied van werk of relaties.

Wij zullen ingaan op het belang van emotionele verwerking en mogelijkheden aandragen om dit te doen. Tot slot zullen we iets vertellen over Les Vaux, waarbij stukjes film worden vertoond.

Plaats: Inloophuis Adamas

Eugenie Prévinaireweg 61

2151 BB Nieuw Vennep

t: 0252 – 680233

Kosten: gratis (graag wel van tevoren opgeven in verband met het beperkt aantal plaatsen)