ultiem genieten

… De andere kant was er ook. Boetseren in een geitehutje in de stilte met uitzicht op de vallei. een stromende beek beneden waarvan je het watervalletje kon horen. Nergens word ik rustiger van dan wanneer ik creatief bezig ben, mijn zusje maakte de foto ( ik stuur hem wel mee) maar deze plek was toch wel heel bijzonder. Het is heel moeilijk om direct het effect te meten van een bezoek aan les Vaux, Natuurlijk was er een duidelijk verschil voor en na, maar de effecten bleven lang doorgaan, en zelfs nu nog gaat het met me mee. dat is het mooie aan de opzet van dit unieke gebeuren. life changing..Wat mij betreft moet dit gewoon in een basispakket worden opgenomen, omdat een week les Vaux meer doet dan weet ik het wat aan therapie. De mix van genieten, vakantie en therapie en het feit dat je de ruimte krijgt om zelf tot inzichten te komen is zo bijzonder. Maar waar ter wereld heb je nou echte bedden onder de fruitbomen staan, dat is toch ultiem genieten?

Katja