we kunnen het iedereen aanraden

Ik kwam binnen als een depressieve vrouw, met weinig zin meer in het leven en kwam er uit met veel meer kracht en evenwicht en meer in staat om problemen aan te kunnen, dingen anders te bekijken en te benaderen. Ik kon weer voelen, vond mezelf terug. Daarvoor was ik mezelf volkomen kwijt. Er was weer contact met de eigen kracht om het leven weer aan te kunnen. Daarbij wel beseffend, dat het nooit meer hetzelfde wordt als daarvoor. Het was niet alleen maar ellende en zwaar we zongen en lachten ook veel, een bevrijding.

We kregen diezelfde zomer de gelegenheid om naar Frankrijk te komen. Het was er fantastisch, de uitstraling van het oude landhuis, de heerlijke omgeving, de liefdevolle begeleiding maakten dat we weer thuiskwamen. Opnieuw pakten we stukken aan en kwamen er krachtiger vandaan.

Er is nu bijna een jaar om en ik voel de krachten terugkomen. De dingen die geleerd zijn bij Les Vaux, zijn hierin waardevolle lessen geweest. Het besef, dat je niet meer zo diep terugzakt is fijn.
Ik ben positief naar de toekomst toe, heb genoeg plannen. Op lotgenotengebied ben ik momenteel actief, wat voldoening geeft. Mede dankzij de hulp van de mensen van Les Vaux, zie ik ondanks alles weer lichtpuntjes voor de toekomst en dat is waardevol. Ik ben weer gaan wandelen, ben creatief bezig, haal voldoening uit muziek maken, meer begrip gekregen voor de medemens en heb veel meer zelfvertrouwen gekregen, waardoor ik het dagelijkse leven beter aankan.
We kunnen het iedereen aanraden om naar Les Vaux te gaan.
U kunt gerust mailen, als u behoefte heeft aan meer informatie of over onze ervaringen bij Les Vaux, zowel als lotgenote als partner

 Marja den Eerzamen – 2003 – marjadeneerzamen@hotmail.com