Najaarscampagne ´Wat doet kanker met jou´ afgesloten

De IPSO Najaarscampagne Wat doet kanker met jou? is officieel afgesloten. Het doel van de campagne was meer aandacht en meer bezoekers te krijgen. Hieronder een reactie van een kankerpatiënt aan de organisatoren:

“Jullie hebben een prachtige campagne gevoerd. Bedankt! Mooi op deze manier meer bekendheid te geven aan de inloophuizen en psycho-oncologische centra. Ik wist ook niet voor de tijd van mijn ziekte, dat dit allemaal mogelijk was voor mensen met kanker en hun naaste, deze geweldige ondersteuning. Ik ben blij Cabane, Kanker in Beeld en Les Vaux ontdekt te hebben. Blij mijn verhaal ook gedeeld te hebben, wat het mij heeft gedaan en doet deze goede ondersteuning met elkaar. Daarom hoop ik van harte, dat heel veel mensen met kanker en hun naasten in een van de inloophuizen/psycho-oncologische centra in Nederland hun steun en plek mogen vinden.”