Inschrijving mogelijk?

De week van je leven in Frankrijk met een groepje lieve mensen. Een prachtige natuurlijke omgeving, fijne gesprekken en verwend worden! Wat klinkt dat aantrekkelijk!! Maar …. kan dat dan al wel, durven we dat dan al? Durf ik me nu al daarvoor op te geven?

Ja, dat kan. Wij kunnen nu nog niet garanderen dat de weken kunnen doorgaan. Wij weten nu ook nog niet of we tegen die tijd gevaccineerd zijn. Toch hebben we besloten te beginnen met de inschrijving. De procedure is als volgt:

Stap 1: Je stuurt een mail naar info@lesvaux.nl of je belt naar 0294 284482 of 0644895455. Je vraagt of je meer informatie kunt krijgen of je laat weten dat je graag een week van Les Vaux wilt meemaken.

Stap 2: Je bent dan in contact met Elly de Bruin. Zij kan al je vragen beantwoorden en je per mail een inschrijfformulier opsturen.

Stap 3: Je stuurt het inschrijfformulier per mail terug en je hebt zo mogelijk ook een tweede keus ingevuld. Je bent dan ook op de hoogte van de voorwaarde dat je je inschrijving kosteloos kunt annuleren tot 3 weken voordat de week begint. Ook wij besluiten 3 weken voor het begin van de Les Vaux week of deze door kan gaan. Wij besluiten dat alleen maar als het volkomen verantwoord is.

Stap 4: Je wordt gevraagd om een afspraak te maken met één van onze begeleiders voor een kennismakings/intake gesprek. Na dat gesprek is het duidelijk dat je mee kunt doen.

Als we de inschrijving op deze manier regelen loop je geen financieel risico en je plaats is gegarandeerd. Het voordeel voor ons is dat we tijdig de weken kunnen voorbereiden en niet op het laatst overvallen worden door teveel (of te weinig) inschrijvingen.

We horen graag van je!