Les Vaux verzorgt vervoer naar Frankrijk

Als het gaat zoals we hopen, is het vanaf dit voorjaar mogelijk mee te rijden naar Les Vaux in Frankrijk met onze eigen bus.

Tot nu toe kwamen onze gasten op eigen gelegenheid naar Les Vaux. Sommigen met de auto, maar de meeste kwamen met de trein. Dat was avontuurlijk – er moet in Parijs overgestapt worden van het ene station naar het andere – maar het was niet voor iedereen prettig en voor sommigen zelfs een belemmering om te komen.

Er is nu een goede oplossing gevonden. Vanaf 2005 kunnen wij de reis organiseren. We kopen (met de financiële hulp van een sponsor, zie elders in deze nieuwsbrief) een comfortabele personenbus en rijden daarmee van een centrale plaats in Nederland rechtstreeks naar Les Vaux. Dat is ontspannen reizen. Er kan gestopt worden wanneer dat nodig is. Je hoeft niet te slepen met bagage en je wordt voor de deur afgezet. Prettiger kan het niet. Goede vrienden van Les Vaux zijn bereid de bus te besturen. Wanneer tenminste 4 gasten met de bus meerijden, zijn de kosten van een retour slechts € 150,-. Wij denken dat het hierdoor voor meer mensen mogelijk wordt om een week in Les Vaux mee te maken.