Informatiemarkt  ‘Toekomst na Kanker’

Logo_roadshow.gifDe Roadshow ‘Toekomst na Kanker’, een initiatief van het Integraal Kankercentrum Amsterdam, is een rondreizende informatiemarkt over nazorg voor (ex-)kankerpatiënten die ziekenhuizen in Noord-Holland en Flevoland aandoet. 

 

Inmiddels hebben 10 ziekenhuizen in deze regio door de informatiemarkt ‘Toekomst na Kanker’ het nazorgaanbod onder de aandacht gebracht bij (ex-)kankerpatiënten, hun naasten en zorgverleners. Komende maanden  organiseren de volgende 8 ziekenhuizen deze informatiemarkt:

• VU medisch centrum, Amsterdam – 13 september 2008

• Zaans Medisch Centrum, Zaandam – 9 oktober 2008

• Rode Kruis Ziekenhuis, Beverwijk – 13 oktober 2008

• Kennemer Gasthuis, Haarlem – 15 oktober 2008

• Gemini Ziekenhuis, Den Helder – 30 oktober 2008

• Medisch Centrum Alkmaar – 15 november 2008

• Onze Lieve Vrouwe Gasthuis, Amsterdam – 25 november 2008

• Flevoziekenhuis, Almere – 29 januari 2009

 

Website

Het volledige nazorgaanbod voor kankerpatiënten staat beschreven op de website toekomstnakanker.nl. Patiënten kunnen hier eenvoudig vinden hoe zij in hun eigen omgeving in contact kunnen komen met organisaties of hulpverleners die passen bij hun behoefte of wensen. Op deze website is tevens te vinden wanneer de informatiemarkten in de ziekenhuizen in Noord-Holland en Flevoland worden georganiseerd.