Waar kunt u ons ontmoeten

Oncologiedagen van de V&VN, 20 en 21 november 2008 in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit congres is bedoeld voor oncologieverpleegkundigen en andere hulpverleners, die lid zijn van de V&VN, afdeling oncologie. Op dit congres staat Stichting Les Vaux met een stand. Bovendien verzorgt Les Vaux een workshop op vrijdagmiddag met als titel’ Tijd in de oncologie?’

22 november van 11.00 uur tot 15.00 uur staat Stichting Les Vaux met een stand op de open dag van het AvL (Anthonie van Leeuwenhoek Ziekenhuis) te Amsterdam. Deze dag is bedoeld voor mensen met kanker en hun naasten.

Op 25 november kunt u de mensen achter Les Vaux ontmoeten tijdens de door het IKA georganiseerde ‘road show’  Toekomst na Kanker in het OLVG (Onze Lieve Vrouwe Gasthuis) in Amsterdam. Deze dag van 10.00 uur tot 16.00 uur is bedoeld voor mensen met kanker en hun naasten.

Op 29 januari 2009 is de ‘road show’ Toekomst na Kanker in het Flevo Ziekenhuis in Almere. Ook daar zal Stichting Les Vaux met een stand aanwezig zijn tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Deze dag is bedoeld voor mensen met kanker en hun naasten

Nadere inlichtingen over Les Vaux kunt u steeds telefonisch krijgen. Bel 0294 284482 en vraag naar mevrouw Elly de Bruin.